Ισπανία

Για πάντα στη Ρεάλ ο Μαρσέλο!

«Έδεσε» τον Μαρσέλο στη Μαδρίτη για πάντα η Ρεάλ! Η «βασίλισσα» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της ως το 2022 με τον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος αγωνίζεται, ήδη, 10 χρόνια στους «μερένχες»!

Κάτοικος Μαδρίτης για, τουλάχιστον, άλλα πέντε χρόνια θα είναι ο Μαρσέλο -που, ήδη, έχει κλείσει 10 στην ισπανική πρωτεύουσα!

Η Ρεάλ ανακοίνωσε, με κάθε επισημότητα, την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, ο οποίος, λογικά, θα κλείσει στους «μερένχες» την καριέρα του, όντας, αισίως, 29 ετών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Μαρσέλο θα εμφανιστεί ενώπιον των δημοσιογράφων στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», για τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

O εκ των… ωραιότερων τύπων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ένας από τους καλύτερους, πλέον, μπακ στον κόσμο, έχει φορέσει 414 φορές τη φανέλα της «βασίλισσας», σε όλες τις διοργανώσεις, από το 2007, όταν και μετακόμισε από τη Φλουμινένσε. Έχει πετύχει, δε, 28 γκολ.

Όσο για τις κατακτήσεις του, κρατηθείτε: Τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, τρία Σούπερ Καπ Ισπανίας, τρία Champions League, τρία Σούπερ Καπ Ευρώπης και δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x