Ιταλία

Για πολλούς λόγους στο Λίβερπουλ η Γιουβέντους

Άνθρωποι της Γιουβέντους βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο «Άνφιλντ» για να παρακολουθήσουν παίκτες της Λίβερπουλ και της Τότεναμ.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας έστειλαν σκάουτερς στο αγώνα της Λίβερπουλ με την Τότεναμ έχοντας βάλει στο «μάτι» ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, οι «μπιανκονέρι» παρακολούθησαν τον Έμρε Τσαν και τον Κρίστιαν Έρικσεν, την ώρα που γινόταν ένας από τους καλύτερους αγώνες στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Για τον Γερμανό μέσο της Λίβερπουλ υπάρχουν ήδη φήμες ότι θα αποκτηθεί από την Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται ακόμη για την πιθανή μετακίνησή του. Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση του διεθνή Δανού καθώς οι «Spurs» δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν εάν δεν λάβουν προσφορά γύρω στις 60 εκατ. λίρες.

Εκτός από αυτό, οι άνθρωποι της Γιουβέντους είχαν τα μάτια τους στραμμένα και στην γενικότερη εικόνα της Τότεναμ αλλά και στις επιλογές του Ποκετίνο, αφού στις 13 Φεβρουαρίου έρχεται ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας για τους «16» του Champions League.

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x