Stoiximan Super League

Για τερματοφύλακα το Γενάρη ο Παναθηναϊκός

Για την απόκτηση γκολκίπερ αναμένεται να κινηθεί εν όψει Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός. Σκέψεις και για κεντρικό χαφ. Μένουν οι υπογραφές για Κουτρουμπή, που ζήτησε ρήτρα για εξωτερικό.

Η κακή εμφάνιση του Λουκ Στιλ επανέφερε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό την ανάγκη απόκτησης ενός τερματοφύλακα.

Είναι πολύ πιθανό εν όψει Ιανουαρίου να γίνει πράξη η σκέψη που υπήρχε από το καλοκαίρι για την ενίσχυση στη θέση του γκολκίπερ, μιας και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν έχει «κερδίσει» τον Αντρέα Στραματσόνι, ενώ ο Στέφανος Κοτσόλης έχει πατήσει τα 37.

Άγνωστο είναι αν οι «πράσινοι» στοχεύουν σε τερματοφύλακα που θα λογίζεται ως βασικός ή απλώς θα αυξήσει τον ανταγωνισμό για τον Στιλ.

Για τον Γενάρη υπάρχει «παράθυρο» και για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες. Αυτό ίσως εξαρτηθεί και από το αν ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στον Γιώργο Κουτρουμπή, η συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2019 είναι δεδομένη. Σύμφωνα με τη Live Sport ο 25χρονος άσος ζήτησε να μπει ρήτρα για το εξωτερικό στο συμβόλαιό του και το αίτημά του έγινε δεκτό. Το ποσό του buy out αναμένεται να οριστεί στα 2,5-3 εκατ. ευρώ. Άλλωστε ο ίδιος δεν έχει κρύψει πως αποτελεί φιλοδοξία του να αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα στο μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x