Euro 2016

Για τη νέα έκπληξη η Ισλανδία;

Γαλλία και Ισλανδία κοντράρονται σήμερα το βράδυ για το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Euro 2016.

Το τελευταίο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 θα βρει κάτοχο σήμερα. Για αυτό θα παλέψει η οικοδέσποινα, Γαλλία και η ομάδα έκπληξη της διοργάνωσης, Ισλανδίας.

Η Γαλλία έχοντας πάρει την πρόκριση απέναντι στην Ιρλανδία καλείται να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε η Αγγλία με αντιπάλους τους Ισλανδούς. Να νικήσουν και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Στο πλευρό των τρικολόρ θα είναι οι συμπατριώτες τους οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του «Σταντ Ντε Φρανς».

Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντίλ Ραμί και τον Ενγκολό Καντέ οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Στις θέσεις τους εκτιμάται να βρεθούν οι Ουμτιτί και Καμπάιγ με τον Γάλλο τεχνικό να μην διαφοροποιεί το 4-3-3.

Από την άλλη πλευρά η Ισλανδία μη έχοντας άγχος είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό θέλοντας να δυσκολέψει το έργο της Γαλλίας και –γιατί όχι- αν μπορέσει να κάνει άλλη μια μεγάλη έκπληξη όπως και στην προηγούμενη φάση.

Ο Γκούναρσον ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην πλάτη αλλά εκτιμάται ότι θα καταφέρει να παίξει στην αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα ο Λαρς Λάγκερμπακ που καλείται να αντιμετωπίσει για το σημερινό ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x