Stoiximan Super League

Για την πρωτιά στον κάμπο ο Ολυμπιακός

Με Ιντέγε και Καρντόσο για πρώτη φορά μαζί από την αρχή, ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει απόψε από τη Λάρισα και να βρεθεί μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Τα πλάνα του Μπέντο και τι θα κάνει με Φορτούνη.

Ευκαιρία να βρεθεί μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας έχει ο Ολυμπιακός μετά τις χθεσινές απώλειες Παναθηναϊκού, Πανιωνίου και Πλατανιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα στρογγυλοκαθίσουν στην πρώτη θέση με νίκη απόψε (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) επί της Λάρισας στο AEL FC Arena. Και παρότι αν τα καταφέρουν θα αποκτήσουν συγκάτοικο τη Δευτέρα την ΑΕΚ, εφόσον εκείνη νικήσει στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή, θα έχουν τη δυνατότητα να μείνουν ολομόναχοι στην κορυφή αν πάρουν και το ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους» την επόμενη Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκη».

Ο Πάουλο Μπέντο θα παρατάξει για πρώτη φορά από την αρχή ενδεκάδα με επιθετικό δίδυμο τους Ιντέγε και Καρντόσο. Τουλάχιστον έτσι φάνηκε στις τελευταίες του δοκιμές. Ο Πορτογάλος προπονητής πήρε μεν στην αποστολή τον Φορτούνη, αλλά αναμένεται να τον αφήσει στον πάγκο, όπως και τους Μάριν και Τσόρι.

Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Καπίνο στο τέρμα, Ντα Κόστα και Βιάνα (αντί Μποτία) στο κέντρο άμυνας, Φιγκέιρας δεξιά και Τσιμίκας (αντί του τραυματία Ντε λα Μπέγια) αριστερά, Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο, Σεμπά και Ελιουνούσι στα άκρα και δίδυμο φορ οι Ιντέγε και Καρντόσο.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Λεάλι, Χουτεσιώτης, Μποτία, Τσόρι, Μάριν, Φορτούνης, Μάρτινς και Πασιένσια. Εκτός πλην του Ντε λα Μπέγια έμεινε ο επίσης τραυματίας Ρέτσος, οι ανέτοιμοι Ελαμπντελαουί και Σιόβας, ο Μπουχαλάκης για λόγους τακτικής και ο Πάρντο που δεν ικανοποίησε στο «Καυτανζόγλειο» με τον Ηρακλή.

Ο Ολυμπιακός, που θα αγωνιστεί με τις γκρι εμφανίσεις του, δεν θα έχει τη στήριξη του κοινού του μετά την απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών.

Η παράδοση δεν είναι πολύ καλή για τον Ολυμπιακό στον κάμπο, καθώς μετρά 9 νίκες, 12 ισοπαλίες και 7 ήττες. Πάντως μετά την προηγούμενη επιστροφή της ΑΕΛ στη μεγάλη κατηγορία, το 2005, έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόνο 1 ήττα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x