Stoiximan Super League

Για το «3 στα 3» ο Ολυμπιακός

Την τρίτη νίκη του σε ντέρμπι μέσα στο Καραϊσκάκη θέλει να πετύχει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό & θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Μετά την ΑΕΚ (4-0) και τον ΠΑΟΚ (1-0) ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί απόψε να νικήσει και τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει εδώ και καιρό το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, όμως ένα παιχνίδι απέναντι στο «τριφύλλι» αποκτά από μόνο του ιδιαίτερο χαρακτήρα και η νίκη αποτελεί κίνητρο για όλους.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Μάρκο Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θέλουν να δώσουν άλλη μία χαρά στους οπαδούς τους που αναμένεται να γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Πορτογάλος τεχνικός απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουακού.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο, με τον Φορτούνη να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο με τον Φουστέρ, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Τσόρι, Ερνάνι, Κασάμι, Πουλίδο, Σιόβας και Βούρος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουΐ, Μπουχαλάκης, Ζντιέλαρ και ο Σεμπά για αγωνιστικούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x