Stoiximan Super League

Για το αήττητο

Αποφασιστικότητα στον Ολυμπιακό για να διατηρήσουν το αήττητο και στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο στόχος όλων των αντιπάλων του Ολυμπιακού είναι να του σπάσουν το αήττητο. Λογαριάζουν όμως χωρίς τους παίκτες των ερυθρολεύκων.

Αυτοί είναι ιδιαίτερα αποφασισμένοι να παλέψουν στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και στη χειρότερη περίπτωση να διατηρήσουν το αήττητο. Στο Ρέντη γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα δεδομένα είναι διαφορετικά από εκείνα του πρώτου αγώνα στον οποίο οι Πειραιώτες είχαν πανηγυρίσει τη νίκη με το ευρύ 4-0.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει επισημάνει στους παίκτες του τη σημασία του αγώνα τονίζοντας παράλληλα και τη βεβαιότητα του για το γεγονός ότι κανείς δεν είναι αποπροσανατολισμένος από το άλλο σημαντικό παιχνίδι το οποίο έχουν μπροστά τους. Αυτό με την Άντερλεχτ.

Στον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός δεν περιμένουμε κάποια έκπληξη από τον πορτογάλο. Ο Μάρκο Σίλβα αν μπορούσε δεν θα έκανε καμία αλλαγή στην 11άδα αλλά είναι υποχρεωμένος να κάνει λόγω της αποβολής του Ζντιέλαρ στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η λύση όμως είναι εύκολη... Ειδικά από την στιγμή που ο Καμπιάσο δεν είναι στην αποστολή για να μπορέσει να ξεκινήσει εκείνος. Έτσι ο... κλήρος πέφτει στον Κασάμι για να πλαισιώσει τον Μιλιβόγιεβιτς στον άξονα.

Στις άλλες θέσεις; Ο Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας ο Σιόβας με τον Μποτία. Στα άκρα ο Μαζουάκου και ο Ομάρ. Μπροστά από τους Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι, θα είναι ο Φορτούνης με τους Ντουρμάζ και Πάρντο στα άκρα της επίθεσης και τον Ιντέγε στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x