Stoiximan Super League

Για το απόλυτο το «πράσινο τρένο»!

Το «4 στα 4» θέλει να κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Λεβαδειακό, παρουσία περισσότερων από 20 χιλιάδων οπαδών του που θα… κατέβουν στο ΟΑΚΑ.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι… μπέμπηδες του Γιώργου Δώνη, όπως τους αποκαλούν κάποιοι οπαδοί του «τριφυλλιού», θέλουν να κάνουν το «4 στα 4» κόντρα στους Βοιωτούς μετά το σημαντική νίκη που πήραν μέσα στην έδρα της ΑΕΛ την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο πλευρό της ομάδας του Έλληνα τεχνικού αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 20 χιλιάδες οπαδοί, οι οποίοι έχουν ενθουσιαστεί από την εικόνα που βγάζουν οι νεαροί «πράσινοι» στο πρώτο διάστημα της φετινής σεζόν.

Στο καθαρά αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης και Ινσούα. Την τριπλέτα στα χαφ θα είναι οι Δώνης, Κουρμπλέλης και Κάτσε. Στα αριστερά της επίθεσης ο Χατζηγιοβάνης, δεξιά ο Μπουζούκης και στην κορυφή ο Καμπετσής.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κότσαρης, Οικονόμου, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Εμμανουηλίδης, Βέργος και Μακέντα.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Τζανδάρης και ο ανέτοιμος Μουνιέ, ενώ είναι πιθανό να αποκλειστεί και ο Βέργος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x