Stoiximan Super League

Για το «διπλό» η ΑΕΚ

Με φόρα από τις νίκες επί του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού, η ΑΕΚ «δοκιμάζεται» απόψε με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το εμπόδιο του Άρη καλείται να ξεπεράσει απόψε η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας του Θεσσαλονικείς για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «Ένωση» θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες επί του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε… καλό φεγγάρι και να διατηρήσει παράλληλα τη διαφορά των 7 βαθμών από το 4ο «τριφύλλι».

Ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος είδε από κοντά τους «κίτρινους» στον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας, έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του με στόχο να επιστρέψουν με το «διπλό» στην Αθήνα.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Βράνιες, Σβάρνα και Χουλτ.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι, με τον Μάνταλο (ή Σαμπανάτζοβιτς) σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Κλωναρίδης, Αλμπάνης και στην κορυφή ο Λιβάγια.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Οικονόμου, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Βέρντε, Γιακουμάκης, Αραούχο και Χριστόπουλος.

Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Ολιβέιρα, Μπότος και Λάτσι, οι τιμωρημένοι Λόπες και Σιμόες, καθώς και ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x