Stoiximan Super League

Για το Ολυμπιακός – Ατρόμητος στον ανακριτή ο Γ.Αγγελόπουλος!

Για δωροδοκία – δωροληψία στο παιχνίδι πρωταθλήματος του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη κατηγορείται ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου. Ποιος ο ρόλος του Τάκη Φύσσα...

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος πέρασε σήμερα από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς με την παραπάνω κατηγορία. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του κ.Αγγελόπουλου η κατηγορία προέκυψε μετά από ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα στον Εισαγγελέα.

Ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού κατέθεσε ότι ο προπονητής της ομάδας εκείνη την χρονική στιγμή, Σα Πίντο του μετέφερε ότι δέχθηκε έντονες πιέσεις από τη διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου να αφήσει εκτός 11άδας τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Τον Κιβρακίδη, τον Πίτου Γκαρσία, τον Ναπολεόνι και –τέλος- τον Κατσουράνη.

Στο ματς αυτό ο Ατρόμητος είχε παραταχθεί με τους Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδη, Φυντανίδη, Νάστο, Κούρο, Αγκουαζί, Μπρίτο, Δημούτσο, Ούμπιντες, Μπάλα και Παπάζογλου.

Ο Πίτου Γκαρσία και ο Κώστας Κατσουράνης δεν αγωνίστηκαν καθόλου. Αντίθετα, ο Κιβρακίδης αγωνίστηκε από το 42ο λεπτό, μετά από τραυματισμό του Νάστου. Ο Ναπολεόνι είχε περάσει στον αγώνα στο 77ο λεπτό στη θέση του Παπάζογλου.

Μετά το παιχνίδι αυτό ο Σα Πίντο αποχώρησε από τον πάγκο του Ατρομήτου.

Πήραν προθεσμία οι Γιάχος, Δούρος
Ο Θανάσης Γιάχος και ο Γιώργος Δούρος πέρασαν σήμερα το πρωί από τον ειδικό ανακριτή ο οποίος ερευνά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για τους διαιτητές που πήραν τη σκυτάλη και παρουσιάσθηκαν μπροστά στον ανακριτή μετά τους Ιωαννίδη, Αμπάρκιολη, Κάμπαξη, Σπάθα και Δημητρόπουλο.

Όπως συνέβη και με τα άλλα άτομα που επισκέφθηκαν τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, τόσο ο Γιάχος όσο και ο Δούρος ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν μετά τις 25 Απριλίου.

Από την Ευελπιδών πέρασε ο Γιώργος Λαναρής, γενικός αρχηγός της Βέροιας και αργότερα ο Θανάσης Μπριάκος, που πήραν και αυτοί προθεσμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x