Stoiximan Super League

Για το προβάδισμα στα πλέι οφ Πανιώνιος και Ξάνθη

Πέρα από τους αγώνες των «μεγάλων» υπάρχει και το Πανιώνιος – Ξανθιά στη Νέα Σμύρνη, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν ο προβάδισμα για τη μάχη των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Με την αναμέτρηση της ΑΕΚ και της Βέροιας ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η ΑΕΚ μετά την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ προέρχεται από σερί τεσσάρων αγώνων και δείχνει πως είναι σε πολύ κατάσταση, ενώ παράλληλα έχει πετύχει 9 γκολ και η εστία της παραμένει ανέπαφη.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, γνωρίζουν πως έχουν πολύ δύσκολο έργο σήμερα το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ και ο Τόλης Τερζής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Το… πόδι στο γκάζι θέλει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια μετράει έντεκα νίκες, με 31 γκολ και σήμερα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες δεν σκοπεύουν να πέσουν αμαχητί στην Τούμπα και για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα αποτελέσει οδηγό η εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, στις 17:15, στη Νέα Σμύρνη διεξάγεται το… ντέρμπι ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να αποκτήσουν το προβάδισμα με το οποίο θα πλασαριστούν καλύτερα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, εφόσον φτάσουν ως το τέλος της «κούρσας». Οι Νεοσμυρνιώτες μετά την ήττα στα Γιάννενα επανήλθαν με νίκη στον Παναιτωλικό και ισοπαλία στην Τρίπολη, βγάζοντας προς τα έξω σταθερότητα παρά τις προσθαφαιρέσεις που υπήρξαν τον Ιανουάριο. Οι Ακρίτες, τώρα, προέρχονται από δύο σερί δύσκολα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, καταφέρνοντας να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας από την «Ένωση».

Τέλος, στις 19:30 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη, με τον Πάουλο Μπέντο να εμφανίζεται να παρατάξει με δέκα αλλαγές τους πρωταθλητές Ελλάδας σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

ΑΕΛ-Κέρκυρα 1-1



Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-0



ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 1-1



Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

ΑΕΚ-Βέροια (15:00, Novasports 2)
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (17:15, Novasports 2)
Πανιώνιος-Ξάνθη (17:15, Novasports 3)
Ολυμπιακός-Ηρακλής (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Λεβαδειακός-Πλατανιάς (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (20η) αγωνιστική

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

Βέροια – Πανιώνιος (15:00, Novasports 3)
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (17:15, Novasports 1)
Ολυμπιακός-ΑΕΛ (19:30, Novasports 2)

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Κέρκυρα – Λεβαδειακός (15:00, Novasports 2)
Ξάνθη-ΠΑΟΚ (17:15, Novasports 2)
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 4)
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

Ηρακλής-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x