Κύπελλο Ελλάδας

Για το πρώτο βήμα στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

Το προβάδισμα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι σκέψεις του Ίβιτς για το αρχικό σχήμα.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19:00, Cosmote Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Τρεις μέρες μετά την επιβλητική επικράτηση στο αντίστοιχο ντέρμπι της Τούμπας για το πρωτάθλημα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και δηλώνουν έτοιμοι για έναν απαιτητικό πρώτο ημιτελικό.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος επέστρεψε δύο εβδομάδες από τον αρχικό προγραμματισμό για την αποθεραπεία του (οι προβλέψεις έλεγαν στις 15 Μαρτίου) και εκείνος πάλεψε για να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 τον «Δικέφαλο του Βορρά». Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Μαλεζά, Κρέσπο και Λέοβατς.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σάχοφ, Κάνιας και Τσίμιροτ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ενρίκε, Αθανασιάδης και Μπίσεσβαρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Κίτσιου, Βαρέλα, Πέλκας, Ουάρντα, Κάμπος, Ματθαίου και Κουλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x