Stoiximan Super League

Για το πρώτο «διπλό» ο ΠΑΟΚ

Την πρώτη του νίκη μακριά από την Τούμπα ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου είχε κερδίσει για τελευταία φορά τη σεζόν 2012/13.

Έξι μήνες έχουν περάσει από την τελευταία εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν το πρώτο διπλό μετά τις 24 Μαΐου 2017, όταν είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0 του Πανιωνίου, που αντιμετωπίζουν ξανά σήμερα στη Νέα Σμύρνη (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ωστόσο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να σπάσει μία αρνητική παράδοση ετών, καθώς η τελευταία νίκη της ομάδας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην έδρα των Νεοσμυρνιωτών ήταν τη σεζόν 2012/13.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα τοποθετήσει ως σέντερ φορ τον Κουλούρη αντί του Πρίγιοβιτς, ο οποίος είναι «φορτωμένος» με μία σειρά από αγώνες με τον ΠΑΟΚ αλλά και την εθνική Σερβίας.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρέι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Κάνιας με τον Τσίμιροτ, με τον Ελ Καντουρί σε οργανωτικό ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Κάμπος και Μακ, ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Κουλούρης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Σάχοφ, Πέλκας, Λημνιός και Πρίγιοβιτς. Εκτός είναι ο Μαουρίσιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x