Champions League

Γιάγια Τουρέ: «Οι οπαδοί της Νάπολι μπορεί να είναι καθοριστικοί»

Σε δηλώσεις του, o Ιβοριανός μέσος της Σίτι αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στη Νάπολι, ενώ στάθηκε και στους ένθερμους οπαδούς των Ναπολιτάνων.

Την άποψή του σχετικά με το αυριανό παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νάπολι εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Gazzetta Dello Sport», ο άσος της αγγλικής ομάδας, Γιάγια Τουρέ.

«Πιστεύω πως θα εντυπωσιαστώ από το κλίμα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι της Νάπολι. Το Σαν Πάολο είναι ένα γήπεδο που δε σε αφήνει αδιάφορο, ειδικά όταν έρχεσαι σαν αντίπαλος. Σαν παίκτης της Σίτι δεν επηρεάζομαι από το κλίμα του γηπέδου, αλλά σίγουρα οι παίκτες της Νάπολι θα πάρουν δύναμη από την έδρα τους. Οι οπαδοί τους μπορεί να είναι καθοριστικοί» τόνισε αρχικά o 34χρονος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε πως «αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Από την πλευρά μας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με διάθεση. Το γεγονός ότι στο πρώτο παιχνίδι τους κερδίσαμε, μας κάνει περήφανους γιατί η Νάπολι αγωνίζεται εξαιρετικά φέτος και είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη».

Αναφορικά με τους παίκτες της ιταλικής ομάδας που ξεχωρίζει υποστήριξε ότι «από τους παίκτες της ξεχωρίζω τον Ινσίνιε, μου αρέσει πολύ, είναι πραγματικά εξαιρετικό ταλέντο. Η Νάπολι γενικά έχει σημαντικούς παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία όπως είναι ο Μέρτενς και ο Χάμσικ, ενώ στο τέρμα έχουν τον Πέπε Ρέινα».

Κλείνοντας, ο μέσος της Σίτι, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα για χάρη της Ίντερ, δήλωσε: «Στο παρελθον είχα επαφές με Ιταλικές ομάδες, αλλά στη πορεία ακολούθησα άλλες διαδρομές, όπως η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι».

Επιμέλεια: Χρήστος Καδάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x