Europa League

Γιάνκοβιτς: «Πρόκληση για εμάς το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς, τόνισε ότι η Σταντάρ Λιέγης θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι για την ομάδα του αποτελεί ματς πρόκληση.

Με τη… συνταγή της Λιέγης θα αγωνιστεί η Σταντάρ και στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς, που τόνισε ότι η ομάδα του έχει ως στόχο να κάνει το παιχνίδι της την Πέμπτη (03/11, 22:05).

«Εμείς δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα παίξουμε. Στον πρώτο αγώνα φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια επιθετική ομάδα, αλλά και εμείς καταφέραμε και ισοφαρίσουμε από το 2-0. Περιμένω από τους παίκτες μου να βγάλουν αντίδραση μετά το μας με την Οστάνδη», ανέφερε και τόνισε ότι το αυριανό παιχνίδι αποτελεί πρόσκληση για τους Βέλγους.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την κατάσταση των τραυματιών: «Αφού οι παίκτες που είναι τραυματίες είναι ήδη εδώ μαζί μας, είναι ένα πολύ καλό στοιχείο και έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν. Όμως μετά την προπόνηση θα δούμε καλύτερα σε τι κατάσταση βρίσκονται».

- το αν η Σταντάρ θα διεκδικήσει τη νίκη: «Βεβαίως εμείς θα ψάξουμε τα σημεία τα κατάλληλα για να πάρουμε την νίκη. Ο αγώνας είναι μία πρόκληση. Σίγουρα και για τον Παναθηναϊκό θα είναι ένας τελικός και προσβλέπω σε έναν αγώνα με ένταση».

-το πλάνο που θα έχει καταστρώσει: «Εμείς δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα παίξουμε. Στον πρώτο αγώνα φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια επιθετική ομάδα, αλλά και εμείς καταφέραμε και ισοφαρίσουμε από το 2-0. Περιμένω από τους παίκτες μου να βγάλουν αντίδραση μετά το μας με την Οστάνδη. Μην ξεχνάτε ότι και στο πρώτο ματς είχαμε σημαντικό ποσοστό κατοχής της μπάλας. Έχουμε έρθει εδώ να κάνουμε το παιχνίδι μας».

- το σύστημα που θα επιλέξει: «Δεν συνηθίζω να μιλάω για συστήματα, άλλωστε αυτά αλλάζουν και μέσα στο παιχνίδι, όπως έκανε και ο Παναθηναϊκός στη Λιέγη. Αυτό που έχει σημασία είναι ο καθένας να είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει».

- τα παράπονα του Παναθηναϊκού για την διαιτησία και για το αν αυτό δημιουργεί πίεση: «Δεν θα πρέπει να το βλέπουμε έτσι και να σκεφτόμαστε τι θα πούνε οι άλλοι. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και πιστεύω πως και οι διαιτητές θα επιτελέσουν το καθήκον τους».

- το αν πρόκειται να σταθεί σε κάποιο σημείο μιλώντας στους παίκτες του: «O αγώνας με την Οστάνδη ήταν όντως καταστροφικός. Όμως στο δεύτερο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Το πρώτο τους γκολ προήλθε μετά από μία δική μας λάθος αντίδραση, όμως πιστεύω ότι μετά το ματς με την Οστάνδη ό,τι και να πεις δεν έχει μεγάλη σημασία. Πιστεύω πως θα αντιδράσουμε όπως πρέπει».

- την ψυχολογία των παικτών μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα: «Ο χρόνος ανάμεσα στα παιχνίδια δεν είναι πολύς. Σίγουρα μετά από τις ήττες στο πρωτάθλημα προβληματιστήκαμε όμως αύριο θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x