Stoiximan Super League

Γιαννακόπουλος: «Ή τα ορφανά του Πατέρα ή εγώ» (pics)

Απανωτά «χτυπήματα» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram. «Πείτε του Πατέρα ότι έχει αφήσει κάτι χρωστούμενα στην ΠΑΕ και στα… ορφανά του», αναφέρει και θέτει το δίλημμα: «Ή τα ορφανά του ή εγώ».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «χτύπησε» ξανά.

Μετά από το σημερινό δημοσίευμα της «Πράσινης» (το οποίο ο ίδιος αναδημοσιεύει στο προφίλ του) μέσω του οποίου φανερώνει τις σκέψεις του ακόμη και για αποχώρηση από την ΚΑΕ αφήνοντας αιχμές για τον Νικόλα Πατέρα και για τους υποστηρικτές του, «κάρφωσε» τον άλλοτε πρόεδρο της ΠΑΕ μέσω Instagram.

Δημοσιεύοντας φωτογραφία από δημοσίευμα που αναφέρει ότι γίνονται προσπάθειες για ραντεβού του Βασίλη Κωνσταντίνου με τον Νικόλα Πατέρα για την ΠΑΕ τονίζει σκωπτικά: «Αμπελαλέ αμπελαλέ ...όταν τον βρείτε πείτε του ότι έχει αφήσει κάτι χρωστούμενα ...και στην ΠΑΕ αλλά και στα ορφανά».

Συνεχίζει, δε, με μία άλλη φωτογραφία που αναφέρει: «Είμαι πολύ υπομονετικός άνθρωπος και δίνω πολλές δεύτερες ευκαιρίες, αλλά δεν είμαι άγιος. Έχω τα όριά μου», σχολιάζοντας ο ίδιος από κάτω: «Υπομονή τέλος... ακόμα και η αγάπη για τον Παναθηναϊκό έχει τα όριά της... Ή τα ορφανά ή εγώ».

Αμπελαλε αμπελαλε ...οταν τον βρειτε πειτε του οτι εχει αφησει κατι χρωστουμενα ...και στην παε αλλα και στα ορφανα ??????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις



Υπομονη τελος...ακομα και η αγαπη για τον Παναθηναικο εχει τα ορια της...η τα ορφανα η εγω

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x