Stoiximan Super League

Γιαννακόπουλος στην εκπομπή του Ντέμη: «Θέλει ενίσχυση ο Ολυμπιακός, άσχημο που δεν έχει Έλληνες»

Τα τρωτά σημεία του φετινού Ολυμπιακού -και το στοιχείο που δυσαρεστεί περισσότερο απ’ όλα τον ίδιο- επεσήμανε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

Την άποψή του για τον φετινό Ολυμπιακό εξέφρασε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα δεν άξιζε να χάσει από τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο παραδέχθηκε ότι οι μεγάλες αλλαγές του καλοκαιριού είναι δύσκολο να μην έχουν αγωνιστικές συνέπειες.

«Ο Ολυμπιακός αδικείται από το αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ βάσει εικόνας. Είχε καλή εικόνα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, είχε δοκάρια, ακυρωθέν γκολ. Το τελικό προϊόν ήταν απτό που πρόδωσε την ομάδα», σημείωσε αρχικά. Και κατέληξε:

«Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις για να γίνει καλύτερος και να κερδίζει και τον κακό του εαυτό. Γίνανε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι, αλλάξανε δύο προπονητές. Δεν πρέπει κάποιος να περιμένει τόσο σύντομα από τον προπονητή να δει τόσα πολλά πράγματα. Είναι δύσκολο.

Αυτό που δεν μου αρέσει στον Ολυμπιακό είναι ότι δεν υπάρχουν Έλληνες. Ούτε και στις υπόλοιπες ομάδες, βέβαια, είναι τόσοι πολλοί»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x