Stoiximan Super League

Γιαννιώτας και Φιγκέιρας εκτός

Με μία προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (25/6) συνέχισε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του στο Λάνγεκνεφελντ, με τον Βίκτορ Σάντσεθ να μην είχε στη διάθεσή του τους Γιαννιώτα και Φιγκέιρας.

Έμφαση στην τακτική έδωσε ο Βίκτορ Σάντσεθ στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (25/6) στο Λάνγεκνεφελντ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, κάνοντας ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού, στη συνέχεια δούλεψαν στα τελειώματα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στα 2/3 του γηπέδου.

Μάλιστα, στην Αυστρία έφτασε σήμερα και ο βοηθός του Ισπανικού προπονητή, Νταβίντ Ντονίγα, ο οποίος είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες αλλά και με το «ερυθρόλευκο» τεχνικό επιτελείο.

inner

Μοναδικοί απόντες ήταν οι Γιάννης Γιαννιώτας και Ντιόγκο Φιγκέιρας. Ο πρώτος αναρρώνει ακόμη από τον πυρετό που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Πορτογάλος μπακ νιώθει κάπως καλύτερα από το σφίξιμο στη δεξιά γάμπα. Αμφότεροι, έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να δοκιμάσουν να προπονηθούν την Κυριακή (26/6).

inner

Τέλος, την προπόνηση του Σαββάτου (25/6) παρακολούθησαν αρκετοί ομογενείς φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο Sportzentrum Langefeld. Την Κυριακή (26/6) το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία απογευματινή (18:00) προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x