Αγγλία

Γιατί δεν υπογράφει στη Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς;

Απορίες προκαλεί η καθυστέρηση της ανακοίνωσης της απόκτησης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο την απάντηση δίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται «τελειωμένη» υπόθεση, αλλά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η συμφωνία, προκαλεί αμφιβολίες, από τη στιγμή που ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η αθλητική ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail», δεν υπάρχει τίποτα που θα πρέπει να ανησυχεί τους φίλους της Γιουνάιτεντ, καθώς αυτό δεν έχει συμβεί για καθαρά τυπικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Ζλάταν με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε ισχύ μέχρι την Πέμπτη και αν τυχόν υπογράψει νωρίτερα από αυτή την ημερομηνία, τότε θα κληθεί να πληρώσει ρήτρα στους Γάλλους, όπως προβλέπει η συμφωνία των δύο πλευρών.

Μόλις περάσει αυτή η ημερομηνία και μπει ο Ιούλιος, ο Σουηδός θα μπορέσει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x