Ισπανία

Γιατί ο Μέσι δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα

Η Marca αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο ο Αργεντινός άσος σκέφτεται ακόμα την παραμονή του στην Βαρκελώνη.

«Γιατί δεν υπογράφει ο Μέσι;» είναι το ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους (αν όχι όλους τους) οπαδούς φιλάθλους της Μπαρτσελόνα. Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση των Μπλαουγκράνα διαβεβαιώνει κάθε τρεις και λίγο πως δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας, η Marca αποκαλύπτει πως η κατάσταση είναι ακόμα μετέωρη.

Όπως γράφει η ισπανική εφημερίδα: «Την δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου, όταν ο Μέσι ήταν σε διακοπές μαζί με την γυναίκα του Αντονέλλα και τα δύο παιδιά τους, σκεφτόταν συνεχώς ένα πράγμα: να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και να περιμένει έως το τέλος του χρόνου μέχρι να αποφασίσει για το μέλλον του.

Τότε, μίλησε τόσο με τον πατέρα του όσο και με ακόμη ένα άτομο της εμπιστοσύνης του και ενημέρωσε για τις προθέσεις του τον πρόεδρο της ομάδας, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η πιθανότητα ακόμα και η μη ανανέωσης της συμφωνίας που λήγει στις 30 Ιουνίου 2018
».

Η Marca συνεχίζει το ρεπορτάζ αναφέροντας την αντίδραση του Καταλανού προέδρου: «Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, ο Μπαρτομέου συνέστησε να διατηρήσουν όλες οι πλευρές την ψυχραιμία τους, ενώ ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή να ξανασκεφτεί την απόφασή του, θυμίζοντάς του και την 250 εκατ. ευρώ ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου του».

Η αναφορά κλείνει με το: «Έτσι άφησαν την κατάσταση Μπαρτσελόνα και Μέσι και από τότε δεν υπάρχει καμία επίσημη επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x