Stoiximan Super League

Γίνεται το… θαύμα με Μπαρμπόσα;

Απάντηση στο μεγαλύτερο αγωνιστικό ερώτημα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα δοθεί την Τρίτη. Με την επιστροφή στις προπονήσεις, επανεκτιμάται η κατάσταση του Μπαρμπόσα που δεν… κρατιέται.

Θαύματα -τουλάχιστον στις μέρες μας- δεν γίνονται. Παρόλα αυτά, ο Έλντερ Μπαρμπόσα πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ένα.

Και παρά τις προβλέψεις ότι ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει έξω ΚΑΙ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εκείνος να παίξει από το… προσεχές κιόλας με τον Ολυμπιακό.

Με την επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις (έπειτα από το ρεπό που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» τη Δευτέρα) θα αρχίσει να απαντάται και το μεγαλύτερο αγωνιστικό ερωτηματικό για το μεγάλο ματς του Σαββάτου.

Γιατί, κακά τα ψέματα, η απουσία του Μπαρμπόσα στο Περιστέρι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Και πολύ θα ήθελαν στην «Ένωση» να βγει αληθινή η αισιοδοξία του ότι μπορεί να διαψεύσει εντελώς τα προγνωστικά.

Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι θα αναλάβουν οποιοδήποτε ρίσκο υποτροπής του τραυματισμού του. Έτσι, η κατάσταση του Πορτογάλου θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη, ούτως ώστε να επιβεβαιωθεί ότι η αποθεραπεία του κυλά ομαλά. Και μόνο εφόσον διαπιστωθεί ότι μπορεί να γυμναστεί τις προσεχείς μέρες χωρίς ενοχλήσεις, θα σκεφτεί ο Γκουστάβο Πογιέτ να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x