Αγγλία

Γιορίς: «Έμεινα λόγω Champions League»

Η συμμετοχή της Τότεναμ στους ομίλους του Europa League ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να μείνει ο Ούγκο Γιορίς στην ομάδα του Λονδίνου.

Παρά τα διάφορα σενάρια περί αποχώρησής του που κυκλοφόρησαν για ένα ακόμη καλοκαίρι, ο Ούγκο Γιορίς τόνισε πως δεν υπήρχε λόγος να αποχωρήσει από την Τότεναμ, από τη στιγμή που θα αγωνίζεται φέτος στο Champions League.

«Υπήρξαν αρκετές φήμες σχετικά με μια πιθανή αποχώρηση μου εδώ και πολλά καλοκαίρια», σχολίασε στη «L’Equipe» ο Γάλλος γκολκίπερ.

«Από τη στιγμή που πετύχαμε το σκοπό μας, το Champions League, από την Άνοιξη, ήδη είχα διαμορφώσει τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν αναρωτήθηκα για το αν θα φύγω, ήξερα πως ήθελα να μείνω. Είμαστε σε ένα πρότζεκτ που έχει αρχίσει σαν ομάδα πολύ καλά με τον Ποκετίνο. Τα πρώτα δυο χρόνια δεν ήταν ακριβώς όπως τα επιθυμούσα, αλλά οι προκλήσεις με έκαναν να βρω τον δρόμο μου. Είδαν στην Τότεναμ πως μπορούν να υπολογίζουν σε μένα».

Όσο για το μεγάλο θέλγητρο του Champions League, τόνισε: «Είναι μια διοργάνωση που δεν μπορείς να περιγράψεις εύκολα με λόγια. Είναι η διοργάνωση που θέλεις αλλά και χρειάζεται να βρίσκεσαι και να συμμετέχεις σε αυτήν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x