Αγγλία

Γιορίς: «Το μέλλον μου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με του Ποκετίνο»

Σε συνέντευξή του στην «Figaro», ο Ούγκο Γιορίς δήλωσε πως το μέλλον του εξαρτάται από αυτό του προπονητή του, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο Ούγκο Γιορίς δεν είναι δυσαρεστημένος στην Τότεναμ, αλλά, αν αποχωρήσει ο Ποκετίνο, πολύ πιθανόν είναι να αποχωρήσει και ο ίδιος από τους «Spurs», σύμφωνα με τα λεγόμενά του στην «Figaro».

Ο Γάλλος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου μέχρι το 2022, το οποίο αναμένεται να ανανεωθεί. Βέβαια τόσο το όνομά του, όσο και αυτό του προπονητή του, έχουν συνδεθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Παίζει μεγάλο ρόλο για μένα. Η σχέση μας δεν περιορίζεται στο ποδόσφαιρο, έχουμε ταιριάξει σαν άνθρωπο και, κάποια στιγμή, θα γίνει ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Για εμένα, είναι ήδη ο καλύτερος. Η παρουσία του και η σχέση μας είναι τα κυριότερα στοιχεία για εμένα», δήλωσε ο «άσος» της Τότεναμ.

Ο Γιορίς μετακινήθηκε από τη Λιόν στην Τότεναμ το 2012 και έχει κάνει 200 εμφανίσεις. Αν και δεν έχει κατακτήσει τίποτα στην Αγγλία, θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων.

«Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να αρνηθείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαι απεγνωσμένος. Μερικές ομάδες είναι άξιες θαυμασμού για αυτά που έχουν πετύχει, είναι «τέρατα». Η Τότεναμ δεν είναι ομάδα που νικάει συνεχώς, αλλά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι. Δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείς τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, αλλά είναι ένα κίνητρο», τόνισε ο Γάλλος διεθνής γκολκίπερ.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x