Europa League

Γιορτάζει ο ΠΑΣ, γιορτάζει η Ήπειρος!

Τη παρθενική του συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γιορτάζει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος υποδέχεται την νορβηγική Οντ στους «Ζωσιμάδες».

Σε γιορτή έχει μετατραπεί για ολόκληρη την Ήπειρο η πρώτη συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος απόψε δίνει τον πρώτο του αγώνα στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη υποδέχεται (στις 21:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) τη νορβηγική Οντ για την 2η προκριματική φάση του Europa League και με την ώθηση που θα δώσουν οι οπαδοί τους στους «Ζωσιμάδες», θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Κρητικός τεχνικός θα παρατάξει με 3-5-2 τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπέριο, Τζημόπουλο και Μιχαήλ.

Στα άκρα θα είναι οι Ναδάλες και Καρανίκας, με τον Λίλα στο κέντρο της μεσαίας γραμμής και τους Ακόστα και Κούτρη δίπλα του. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Φερφελής και Γιάκος.

Στον αντίποδα, οι Νορβηγοί θα παίξουν με 4-3-3. Την ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Ρόσμπαχ, Ρουντ, Μπέργκε, Χάγκεν, Έρικσεν, Γένσεν, Μπεργκ, Νίλσεν, Χάλβερσεν, Γιόχανσεν και Ζεκνινί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x