Ιταλία

Γιούβε ξεκόλλα, τα ‘χεις πάρει όλα! (video)

Η παντοκρατορία της Γιουβέντους δεν χωρά αμφισβήτηση! Η «Γηραιά Κυρία» καθάρισε τη Λάτσιο με σκορ 2-0 (άνοιξαν λογαριασμό οι νέοι) και μετά το νταμπλ, κατέκτησε και το ιταλικό Σούπερ Καπ.

Δεν αφήνει τίποτα και για κανέναν! Πέρσι πήρε πρωτάθλημα και Κύπελλο, φέτος... ξεκίνησε με Σούπερ Καπ!

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε την παντοδυναμία της εντός συνόρων κατακτώντας το εν λόγω τρόπαιο απέναντι στην Λάτσιο (ως φιναλίστ Κυπέλλου) με σκορ 2-0, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στην Κίνα.

Είναι αλήθεια πως οι δύο ομάδες δεν κυνήγησαν με πολύ πάθος τον τίτλο στο πρώτο μέρος. Δε βοηθούσε και ο κακός αγωνιστικός χώρος (θύμιζε... χωράφι) με τους λατσιάλι να 'ναι ελαφρώς πιο κινητικοί. Οι μπιανκονέρι, όμως, μπήκαν με στόχο να καθαρίσουν την... μπουγάδα στο δεύτερο.

Και μπορεί ο Μάντζουκιτς να νικήθηκε την πρώτη φορά στο τετ-α-τετ, ωστόσο στο 69' πήδηξε στον... Θεό, νίκησε όλους τους προσωπικούς αντιπάλους του και με όμορφη κεφαλιά άνοιξε τόσο το σκορ, όσο και τον δικό του λογαριασμό με την φανέλα της Γηραιάς Κυρίας.



Και όχι, οι νταμπλούχοι Ιταλίας δεν έμειναν εκεί, αλλά τέλειωσαν... οριστικά την όποια κουβέντα για δραματικό φινάλε. Διότι τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πογκμπά έστρωσε στον Ντιμπαλά (εξίσου νεοαποκτηθείς) κι αυτός με βολίδα... τίναξε τα δίχτυα της Λάτσιο για το 2-0 που έμελλε να 'ναι και το τελικό σκορ. Μ' αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, η Γιουβέντους έφτασε τα επτά Σούπερ Καπ της ιστορίας της.



Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x