Αγγλία

Γιουνάιτεντ για… σεντόνι και Κύπελλο! (video)

Ικανή να κλείσει ονειρεμένα μια δύσκολη σεζόν δείχνει η Μαν. Γιουνάιτεντ! Ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου, οι «διάβολοι» έκαναν 6η σερί νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» (2-0 την Κρίσταλ Πάλας) και βλέπουν CL.

Πέρασε πολλά φέτος. Έχει υποστεί βαριές ήττες κι έχει κάνει απαράδεκτες εμφανίσεις. Παρόλα αυτά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει αποφασισμένη να κλείσει ιδανικά τη σεζόν.

Λίγες μέρες πριν τον κρίσιμο ημιτελικό Κυπέλλου με την Έβερτον (όπου θα παίξουν τις πιθανότητες τους να πάρουν έναν τίτλο φέτος) οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέχισαν και την αντεπίθεση για μια θέση στο Champions League.

Έχοντας λοιπόν απέναντί τους τον πιο… βολικό (βάσει παράδοσης) αντίπαλο, έφτασαν σε ένα άνετο 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας.

Αρκούσε λοιπόν ένα αυτογκόλ του Ντιλέινι στο 4’ -έπειτα από σέντρα του Νταρμιάν- και ένα φοβερό βολέ του Ιταλού μπακ στο 55’ για να φτάσει η ομάδα του Φαν Χάαλ στην πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια (και έκτη συνεχόμενη στο «Ολντ Τράφορντ»).

Κατάφερε, έτσι, όχι μονάχα να πάει με ιδανική ψυχολογία το Σάββατο στο «Γουέμπλεϊ», αλλά να πλησιάσει σε απόσταση βολής τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League από το πρωτάθλημα. Γιατί με την 11η νίκη της επί της Πάλας σε 14 (!) παιχνίδια που έχουν δώσει στην Premier League, η Γιουνάιτεντ απέχει πλέον έναν πόντο από την τέταρτη Άρσεναλ και δυο από τη συμπολίτισσα Σίτι.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x