Αγγλία

Γιουνάιτεντ με ψυχή... Μουρίνιο!

Όρθια με υπογραφή... Μουρίνιο!Παίζοντας με πολλά προβλήματα τραυματισμού και με άριστο στήσιμο του Πορτογάλου, η Γιουνάιτεντ έμεινε όρθια στην έδρα της Σίτι, παίρνοντας πολύ εύκολα την ισοπαλία (0-0).

Τι κι αν έπαιζε με πολλά προβλήματα τραυματισμών, έχοντας εκτός τους Σμόλινγκ, Τζόουνς, Ρόχο, Πογκμπά, Μάτα, Ιμπραΐμοβιτς;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας φανερά πάνω της τη σφραγίδα του Ζοσέ Μουρίνιο, κατάφερε να πάρει πολύ εύκολα την ισοπαλία στην έδρα της Σίτι (0-0) σε εξ αναβολής ματς της 26ης αγωνιστικής και μάλιστα στο πρώτο μέρος είχε και ευκαιρίες να «κλέψει» το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, έδειξε ότι είχε τα πάντα, εκτός από προσωπικότητα και δεν κατάφερε να πάρει ακόμα ένα ντέρμπι, παρά τα προβλήματα των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έμεινε και με 10 παίκτες στο 87' λόγω της αποβολής του συνήθη-υπόπτου, Μαρουάν Φελαϊνί που έριξε κουτουλιά στον Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αργεντινος άσος ήταν αυτός που έχασε και την πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όταν από το ύψος της μικρής περιοχής σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ντε Χέα. Μάλιστα, λίγο έλειψε οι «σίτιζενς» να πάρουν τη νίκη στο 90' με γκολ του Ζέσους, αλλά σωστά ο Βραζιλιάνος των γηπεδούχων υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x