Πορτογαλία

Γιούχα και... καντήλια στους παίκτες της Πόρτο από τους οπαδούς!

Η Πόρτο αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Ρίο Άβε, αποτέλεσμα που μπορεί να στοιχίσει το πρωτάθλημα στην ομάδα του Κονσεϊσάο, με τους οπαδούς να την... πέφτουν στους παίκτες μετά το τέλος του ματς!

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις ανάμεσα στους οπαδούς της Πόρτο και σε παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση!

Αφορμή η χθεσινή... γκέλα στην έδρα της Ρίο Άβε (2-2), η οποία είναι πολύ πιθανό να στοιχίσει το πρωτάθλημα στους «δράκους». Κάπως έτσι, οι οπαδοί της Πόρτο που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ρίο Άβε και είδαν την ομάδα τους να χάνει τη νίκη από τα χέρια της, παρότι προηγήθηκε με 2-0 την έπεσαν στο τέλος σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Ξεκίνησαν με αρκετή γιούχα και μπόλικα... καντήλια προς τους παίκτες, ενώ ο πιο γνωστός οπαδός των οργανωμένων, ο Φερνάντο Μαδουέιρα έβγαλε τα ρούχα του και τα πέταξε στο χορτάρι! Λίγο αργότερα, έξω από το γήπεδο οι οπαδοί την... έπεσαν και στον ιδιοκτήτη, Πίντο ντα Κόστα, αλλά και στον προπονητή, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ζητώντας σε αμφότερους να αποχωρήσουν από τον σύλλογο!

Πλέον, η Πόρτο βρίσκεται στην κορυφή με 76 βαθμούς, έναν περισσότερο από την δεύτερη Μπενφίκα, η οποία και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x