Stoiximan Super League

Γιόχανσον: «Δύσκολο, αλλά μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»

Με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που θα βρει η ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη», αλλά και πίστη ότι μπορεί να φύγει από ‘κει με τη νίκη, μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ισορροπημένος ανάμεσα στον… ρεαλισμό και την αυτοπεποίθηση παρουσιάστηκε ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Μιλώντας στη NOVA, ο Σουηδός παραδέχθηκε ότι το παιχνίδι του «Καραϊσκάκη» θα είναι απ’ τα δυσκολότερα της σεζόν για την ΑΕΚ.

Σημείωσε ωστόσο ότι εκείνη έχει την ικανότητα και τα ψυχικά αποθέματα για να φύγει με το διπλό.

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα ένα από τα δυσκολότερα της σεζόν για μας. Θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε, έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και αν δώσουμε τα πάντα, μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», είπε ο Γιόχανσον. Και συνέχισε:

«Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, δίνει κι αυτό τρεις βαθμούς όπως κάθε άλλο. Από τη μία είναι ένα ακόμα ματς, αλλά σίγουρα είναι μια σπουδαία αναμέτρηση και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «έχουμε περισσότερο αυτοπεποίθηση μετά τις νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια», κατέληξε: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τώρα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα. Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες βρισκόμαστε στην τρίτη θέση και αισθανόμαστε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε, αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x