Stoiximan Super League

Γιόχανσον: «Έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ»

Αρνητικός στο να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν να είναι στο «στόχαστρο» της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, εμφανίστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Καμία διάθεση να σχολιάσει το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ προς το πρόσωπο του δεν είχε ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Συγκεκριμένα η σουηδική ιστοσελίδα ''fotbollskanalen.se'', επικοινώνησε με τον παίκτη της ΑΕΚ ζητώντας του να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν αποτελεί υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της κροατικής ομάδας.

Η απάντηση του Σουηδού μέσου ήταν πως «δεν θέλω να σχολιάσω αυτές τις φήμες. Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο παιχνίδια για το τέλος τα οποία είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Έχω ακούσει πως υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, όμως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και για την ώρα θα παίζω στην ΑΕΚ και του χρόνου» ενώ για αν έχει συζητήσει με τους διοικούντες της «Ένωσης» σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του πρόσθεσε «έχουμε κάνει ήδη ένα διάλογο σχετικά με το μέλλον. Ήταν μια καλή συζήτηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x