Stoiximan Super League

Γιόχανσον: «Η ΑΕΚ έχει εστιάσει στη βελτίωσή μου»

Την αίσθηση ότι βελτιώνεται στην ΑΕΚ και ότι ο σύλλογος ενδιαφέρεται και φροντίζει γι’ αυτό, μετέφερε στα ΜΜΕ της Σουηδίας ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ικανοποιημένος από τις συνθήκες στην ΑΕΚ και από την πρόοδο που έχει κάνει φορώντας τα κιτρινόμαυρα δήλωσε ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ με τη Γαλλία, ο άσος της «Ένωσης» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η ομάδα στην οποία ανήκω έχει εστιάσει το ενδιαφέρον στην ανάπτυξη και την βελτίωση τη δική μου, αλλά και όλων των διεθνών παικτών. Η εθνική ομάδα σίγουρα πάντα είναι ένα έξτρα δέλεαρ για μένα. Όταν φοράω την φανέλα πάντα αισθάνομαι ένα απίστευτο συναίσθημα. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε λεπτό».

Μιλώντας συγκεκριμένα, δε, για το παιχνίδι στο Παρίσι, σημείωσε: «Θα πρέπει να υπάρχει υπομονή. Μπορεί να μην έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας όλη την ώρα, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση. Με υπομονή και σκληρή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να παίξουμε καλά και στα 90 λεπτά, πρέπει να έχουμε σωστές θέσεις. Το σημαντικό για μια ομάδα είναι να τολμήσει, να έχουμε το θάρρος και την απαραίτητη εικόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x