Stoiximan Super League

Γιόχανσον: «Ο Παναθηναϊκός να με στείλει ξανά στην εθνική Σουηδίας» (video)

Ο Ματίας Γιόχανσον δήλωσε ενθουσιασμένος από την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και ανυπόμονος να αγωνιστεί φορώντας την πράσινη φανέλα.

Να κερδίσει ξανά θέση στην εθνική Σουηδίας μέσω των εμφανίσεών του με τον Παναθηναϊκό επιθυμεί ο Ματίας Γιόχανσον. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων, με δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube, ευχήθηκε να κερδίσει τίτλους με το Τριφύλλι και δήλωσε πως περιμένει πώς και πώς το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι περήφανος και ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό που θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Για τους στόχους του με την ομάδα: «Ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους, να παλέψω για να είμαστε πρώτοι και να επανέλθω στην Εθνική Σουηδίας οπότε θέλω να βοηθάω τον Παναθηναϊκό να κερδίσει παιχνίδια».

Για τα χαρακτηριστικά του:
«Μου αρέσει να επιτίθεμαι, είμαι γρήγορος και να είμαι επιθετικός και θεωρώ ότι είμαι καλός στο ποδόσφαιρο».

Για το πώς του αρέσει να παίζει: «Είμαι περισσότερο επιθετικός αμυντικός, αν μπορείς να το πεις».

Για το τι ήξερε για τον Παναθηναϊκό:
«Είχα μιλήσει με τον Νίκλας πριν έρθω εδώ. Τον ρωτούσα για το κλαμπ, τους οπαδούς και μόνο θετικά πράγματα είχε να μου πει. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Για την άποψη του για την εικόνα των πράσινων με την Γκαμπάλα: «Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το στυλ ποδοσφαίρου που μου αρέσει και μένα. Να έχουμε εμείς την μπάλα στην κατοχή μας και να είμαστε συνέχεια στην επίθεση»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x