Stoiximan Super League

Γιόχανσον: «Ο προπονητής είπε ότι όλη η ομάδα θα έπρεπε να βάψει το μαλλί ξανθό!»

Θέμα συζήτησης έγιναν στην πατρίδα του τα δύο γκολ του Ματίας Γιόχανσον με την ΑΕΛ, με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού να μιλάει γι’ αυτά και να… αποκαλύπτει τι είπε ο Γιώργος Δώνης στα αποδυτήρια.

Συνέντευξη στην «Aftonbladet» παραχώρησε σήμερα ο Ματίας Γιόχανσον, με τα δύο τέρματα που πέτυχε ο Σουηδός αμυντικός στο προχθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα να τον φέρνουν στο… επίκεντρο της προσοχής στην πατρίδα του.

Σε αυτήν, λοιπόν, ο Γιόχανσον φρόντισε μεταξύ σοβαρού και αστείου να αποκαλύψει την ατάκα του Γιώργου Δώνη στα αποδυτήρια, μετά την «ντοπιέτα» του, ενώ παράλληλα ο 26χρονος άσος μίλησε για την παρουσία του στην καλοκαιρινή προετοιμασία του «τριφυλλιού», ανέλυσε πως ήρθαν τα δυο γκολ που πέτυχε και αντίνα... περιαυτολογήσει, εκείνος αναφέρθηκε στο 500ο γκολ του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς...

«Είχα μια δύσκολη προετοιμασία, έπαιξα λίγο ως μέσος, παίζαμε και 3-5-2 και αγωνιζόμουν σε έναν ρόλο που δεν μου ταίριαζε. Αλλά αυτό μου έδωσε κίνητρο για να παλέψω ακόμα περισσότερο και να δείξω σε όλους τι αξίζω. Ήταν ωραίο που αυτό το Σαββατοκύριακο πήγε καλά», δήλωσε αρχικά ο Γιόχανσον στην σουηδική εφημερίδα και στη συνέχεια είπε:

Για το πρώτο γκολ: «Κερδίσαμε τη μπάλα στο δικό μας μισό. Ο μέσος μας πήρε τη μπάλα και βγήκε μπροστά και εγώ έκανα το τρέξιμο στα δεξιά. Πήρα τη μπάλα στο κατάλληλο σημείο και με το δεξί έκανα το σουτ και σκόραρα. Ήταν ένα ωραίο συναίσθημα».

Για το δεύτερο γκολ που ήρθε μετά από μια ώρα: «Πήρα τη μπάλα στον χώρο του κέντρου. Έκανα τη ντρίμπλα και έφυγα μπροστά, στη συνέχεια κέρδισα μια κόντρα με τον αντίπαλο και σκόραρα ανάμεσα στα πόδια του γκολκίπερ».

Για το γεγονός ότι μοιάζει με αυτό που είχε πετύχει με την Άλκμααρ: «Ναι έχουν συγκρίνει τα δυο γκολ τα ελληνικά media».

Για το αν είναι ένα γκολ όνειρο: «Δεν το ξέρω, δύσκολο να το πω όταν ο Ζλάταν πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ. Αλλά ήταν καλό σόλο. Για μένα ήταν ένα όμορφο τέρμα που είχε καλή τεχνική».

Για το πότε είχε σκοράρει ξανά δυο γκολ
: «Δεν το έχω κάνει ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν όταν ήμουν στην Χάλμπι και ήμουν 13-14 ετών».

Για την αλλαγή στο look του: «Είχα μία κουβέντα με τον κομμωτή μου. Ήθελα να κάνω μία αλλαγή και αποφασίσαμε αυτό. Σε αναγνωρίζουν περισσότερο και ήθελα να αλλάξω την εικόνα μου. Στην Ελλάδα αρέσει το ξανθό».

Για το αν έπαιξε ρόλο και αυτό για τα δυο γκολ του
: «Ίσως είχε μια μικρή επίδραση. Το συνηθίζεις μετά από λίγο. Μετά, ο προπονητής είπε ότι όλη η ομάδα θα έπρεπε να βάψει το μαλλί ξανθό!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x