Stoiximan Super League

Γιόχανσον: «Περιμέναμε τον Παναθηναϊκό στον τελικό»

Τον Παναθηναϊκό περίμεναν στην ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά για εκείνους δεν έχει σημασία πλέον ο αντίπαλος και θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως δήλωσε ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Τον Παναθηναϊκό περίμεναν στην ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά για εκείνους δεν έχει σημασία πλέον ο αντίπαλος και θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως δήλωσε ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός χαφ στο Novasports

Για την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου: «Προφανώς και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκρισή μας στον τελικό κυπέλλου. Αυξήθηκε η αυτοπεποίθηση όλων απ' την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο επίσης θα προσεγγίσουμε με αυτοπεποίθηση. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας δώσει αυτοπεποίθηση ενόψει των πλέι οφ».

Για τα σημεία που πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πρώτα απ' όλα πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή στην ομάδα και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να έχουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση σ' αυτό το ματς. Ο ΠΑΣ Γιάννινα όμως διαθέτει καλή ομάδα και χρειάζεται προσοχή τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Πρώτα απ' όλα όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας».

Για το αν σκέφτονται από τώρα στην «Ένωση» τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ: «Όλοι μας είμαστε αρκετά επαγγελματίες για να κατανοήσουμε ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτούμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση στον τελικό, αλλά το επόμενο ματς είναι στα Γιάννενα και όλοι μας, οι παίκτες και όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα, σκέφτονται αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει».

Για το αν αποτέλεσε για εκείνον έκπληξη η πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό της διοργάνωσης: «Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, προφανώς και πίστευα ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση στον τελικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός διαθέτουν εξαιρετικές ομάδες και είναι γνωστό ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Πριν τους ημιτελικούς δεν υπήρχε φαβορί για την πρόκριση. Έτσι κι αλλιώς για μας δεν έχει σημασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x