Stoiximan Super League

Γιόχανσον: «Σπουδαίος αγώνας. Η ΑΕΚ θα παίξει την μπάλα της»

Πώς και πώς περιμένει το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το δικό της παιχνίδι μπροστά στο κοινό της.

Ανυπόμονος για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το δικό της παιχνίδι χωρίς να επικεντρωθεί σε αυτό των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά:

«Πριν το ματς με τον Ατρόμητο είχαμε εννιά διαδοχικές νίκες. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και ένας αγώνας όπως αυτός με τον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα σπουδαίος. Είμαι σίγουρος ότι θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι' αυτόν. Για μένα το σημαντικό είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και όχι να επικεντρωθούμε στον Ολυμπιακό.

Γνωρίζουμε ότι διαθέτουν καλή ομάδα και είναι δύσκολο να τους νικήσει κάποιος, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι κι εμείς έχουμε καλή ομάδα, διαθέτουμε ποιότητα στο ρόστερ, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x