Αγγλία

Γι’ αυτό απέρριψε την Άρσεναλ ο Βάρντι

Ο Τζέιμι Βάρντι προτίμησε να παραμείνει στη Λέστερ από το να πάρει μεταγραφή στην Άρσεναλ. Και η αλήθεια είναι πως είχε αρκετούς και καλούς λόγους για να μην «μετακομίσει» στο Λονδίνο.

Ο Τζέιμι Βάρντι απέρριψε την Άρσεναλ για χάρη της Λέστερ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει βγει ξανά στην αγορά για να βρει τον επιθετικό που χρειάζεται. Γιατί όμως απέρριψε τους «κανονιέρηδες» ο 29χρονος Άγγλος φορ; Το αγγλικό δίκτυο «skysports» ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τους λόγους και τους αποκάλυψε σε σημερινό του δημοσίευμα.

Πρώτος και κύριος λόγος ήταν ότι ο Τζέιμι Βάρντι θεωρούσε πως ο τρόπος παιχνιδιού της Άρσεναλ, δεν ταίριαζε στον δικό του. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προτιμάει να έχει την κατοχή στα πόδια της και να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, ενώ αυτή του Κλαούντιο Ρανιέρι, έψαχνε τον Άγγλο επιθετικό στις αντεπιθέσεις, κάτι που τον βόλευε απόλυτα λόγω της ταχύτητάς του.

Ο Βάρντι πιστεύει πως η Λέστερ έχει κάτι το ξεχωριστό, το οποίο θα την βοηθήσει και στο Champions League. Θεωρεί πως μπορεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή στην Premier League, ενώ μπορεί να κάνει εντύπωση και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Παράλληλα, ο 29χρονος επιθετικός δεν πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε από τον Αρσέν Βενγκέρ, αφού ήθελε να γνωρίζει κυρίως σε ποια θέση τον υπολογίζει και εάν θα λογίζεται στους βασικούς.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x