Stoiximan Super League

Γι’ αυτό δεν έβαλε Λόπες και Γαλανόπουλο στη Λάρισα ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε προαποφασίσει πως δεν θα χρησιμοποιούσε τους Έλντερ Λόπες και Κώστα Γαλανόπουλο στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Λάρισα (0-0).

Η ΑΕΚ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη Λάρισα (0-0) και έγινε πολύς λόγος για τις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ. Ανάμεσα σε όσα σχολιάστηκαν ήταν πως θα χρησίμευαν στην «Ένωση» το παιχνίδι του Έλντερ Λόπες από το αριστερό άκρο και ο δυναμισμός του Κώστα Γαλανόπουλο από τον άξονα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Όμως φαίνεται πως ο Ανδαλουσιανός τεχνικός είχε πάρει εξ αρχής τις αποφάσεις του και δεν τις άλλαξε ούτε όταν έβλεπε το 0-0 να… «κολλάει». Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο προπονητής της ΑΕΚ είχε από το ξενοδοχείο κιόλας ενημερώσει σε τετ-α-τετ τους δύο παίκτες πως δεν θα τους χρησιμοποιήσει, καθώς ήθελε να τους έχει φρέσκους για να παίξουν από την αρχή στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στις δύο προπονήσεις που απομένουν ίσως φανούν οι σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ για το βασικό σχήμα στο μεθαυριανό ματς. Όλα δείχνουν πως θα επαναφέρει το 3-5-2, με πιθανότητες να παίξει από την αρχή ο Βράνιες. Ο Τσιντώτας λογικά θα πάρει τη θέση του Μπάρκα, Σιμόες και Γαλανόπουλος είναι φαβορί για τον άξονα, ενώ μεσοεπιθετικά υπάρχουν πολλές επιλογές και εναλλακτικά πλάνα δράσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x