Stoiximan Super League

Για αυτό διαφώνησε η ΑΕΚ

Στην άρνηση της ΑΕΚ να δεχθεί μια λύση που, κατά την ίδια, εξυπηρετούσε άπαντες εκτός από εκείνη, «σκάλωσε» η αλλαγή στο πρόγραμμα των πλέι-οφ. Δείτε τι προτάθηκε στην «Ένωση» και γιατί το απέρριψε.

Σε εύλογες ενστάσεις και ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν οφείλεται η άρνηση της ΑΕΚ να δεχθεί αλλαγή των ημερομηνιών στα πλέι-οφ.

Στην προσπάθεια να βρεθεί λύση ώστε να χωρέσουν τόσο τα παιχνίδια του μίνι-πρωταθλήματος, όσο και ο τελικός του Κυπέλλου, διατυπώθηκε μια συγκεκριμένη πρόταση στην «Ένωση»:

Να αλλάξει μόνο το δικό της πρόγραμμα και να μετατεθούν για μια μέρα νωρίτερα μονάχα τα δικά της παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, να παίξει Σάββατο με τον Πανιώνιο, Τρίτη τον τελικό και Πέμπτη ή Παρασκευή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό το σημείο ωστόσο και πριν γίνει συζήτηση επί του περιεχομένου της πρότασης, ο Αλέξης Δέδες ρώτησε αν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα άλλαζε ο αγώνας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τον Άρη (που επίσης είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο με τον Άρη) και αν η NOVA είναι διατεθειμένη να δεχθεί αλλαγές των ημερομηνιών μόνο για τα ματς της ΑΕΚ. Δεδομένου λοιπόν ότι δεν μπορούσαν να δοθούν διαβεβαιώσεις ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο ζήτημα, δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της.

Όταν τέθηκε, δε, στην ΑΕΚ το ερώτημα ποια θα ήταν η αντίδρασή της σε περίπτωση που η ΕΠΟ αποφάσιζε να υλοποιήσει την απειλή της και να μην ορίσει διαιτητές για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (ώστε να μπορεί να παιχθεί ο τελικό την Τρίτη) η «Ένωση» ήταν σαφής: Απάντησε ότι δεν έχει πρόβλημα να παίξει την Τρίτη με τον Ολυμπιακό και να εφαρμοστεί ο κανονισμός που λέει ότι το αναβληθέν (σε αυτή την περίπτωση) ματς με τους «κυανέρυθρους» πρέπει να οριστεί στην πρώτη κενή ημερομηνία, δηλαδή στις αρχές Ιουνίου.

Σε αυτό το σημείο ωστόσο υπήρξε αντίδραση από τις άλλες ομάδες των πλέι-οφ, που ανέφεραν ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ΑΕΚ θα ξέρει τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Κάπως έτσι έληξε άδοξα η προσπάθεια να βρεθεί λύση, με τη συνάντηση να ολοκληρώνεται κανονικά και την «Ένωση» να διευκρινίζει ότι τότε αποχώρησε ο Αλέξης Δέδες και όχι νωρίτερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x