Stoiximan Super League

Γι’ αυτό ήθελε τον Ζιλμπέρτο

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του Ζιλμπέρτο για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να ελπίζουν πως ο Βραζιλιάνος θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού όσον αφορά το θέμα του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος είναι ο Νο1 υποψήφιος για την ανάληψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή της «πράσινης» ΠΑΕ.

Όπως γράφει η «Πράσινη», ο Βραζιλιάνος συγκέντρωνε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έψαχνε ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς πρόκειται για πρώην ποδοσφαιριστή με μεγάλες παραστάσεις από το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο, που γνωρίζει πολύ καλά το «τριφύλλι» και θα κάνει άμεσα… γκελ στους οπαδούς, ενώ παράλληλα θα έχει τον αμέριστο σεβασμό των παικτών της ομάδας.

Πρόθεση της διοίκησης είναι η παρουσία του Ζιλμπέρτο να είναι για τουλάχιστον δύο χρόνια, με την ελπίδα να αλλάξει σε πολλά επίπεδα την ομάδα. Το πρώτο είναι να φέρει αέρα νικητή στα «πράσινα» αποδυτήρια, να βοηθήσει τον Λέτο (με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες και κατέκτησαν το νταμπλ) στο νέο του ξεκίνημα και να ανοίξει την αγορά της Βραζιλίας.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να έχει άμεση συνεργασία με τον Αντρέα Στραματσόνι, ενώ θα μιλάει καθημερινά και με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Από την πλευρά του, ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να έχει πάρει το «πράσινο φως» από τον πρόεδρο της ΠΑΕ για τις θέσεις του αμυντικού μέσου και του επιθετικού, ώστε να αποκτηθούν παίκτες που α είναι έτοιμοι και θα κάνουν την επόμενη σεζόν τη διαφορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x