Super League 2

Γκάφα του Άρη με τα δελτία

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο Άρης, καθώς άργησε να εκδώσει τα δελτία ορισμένων ποδοσφαιριστών και έχει προσφύγει στη δευτεροβάθμιο επιτροπή για να δικαιωθεί! «Καμία ανησυχία» λένε οι Θεσσαλονικείς.

Σε μία γκάφα που δεν κολακεύει ιδιαίτερα την ομάδα, υπέπεσε η διοίκηση του Άρη. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες των «κίτρινων» άργησαν να εκδώσουν τα δελτία ορισμένων ποδοσφαιριστών που αγωνιζόντουσαν και πέρυσι στην ομάδα και ανανέωσαν το συμβόλαιό τους και πλέον… τρέχουν για να δικαιωθούν.

Συγκεκριμένα, τα δελτία έπρεπε να είχαν εκδοθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου, ωστόσο από τον Άρη θεώρησαν πως επειδή την περασμένη χρονιά οι ποδοσφαιριστές λογίζονταν ως ερασιτέχνες ότι δεν υπήρξε κάποιο χρονικό όριο. Τα δελτία με τα οποία υπάρχει πρόβλημα είναι αυτά των Τάτου, Ρόβα και Τσουμάνη, ενώ παραμένει άγνωστο εάν υπάρχει θέμα και με αυτά άλλων παικτών.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ο νομικός Αργύρης Λίβας, με την πλευρά του Άρη να έχει προσφύγει στο ΕΪΜ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μεταβεί στην Αθήνα και ο Θόδωρος Καρυπίδης, ώστε να δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης από την δευτεροβάθμια επιτροπή.

Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κάποια ανησυχία και το θέμα είναι τελείως διαδικαστικό και αναμένεται να υπάρξει αίσιο τέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x