Europa League

Γκαγκάτσης: «Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι του αρέσουν τα δύσκολα»

Την πρόκριση του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στη φάση των «16» του Europa League έθεσε ως στόχο ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος παραδέχθηκε πως στους Θεσσαλονικείς αρέσουν οι δύσκολες αναμετρήσεις.

Την Σάλκε θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στη φάση των «32» του Europa League, όπως προέκυψε πριν από λίγη ώρα στην κλήρωση που έγινε στη Νιόν.

Όπως παραδέχθηκε και ο Μάκης Γκαγκάτσης η κλήρωση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη για τον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως στους παίκτες αρέσουν τα δύσκολα (όπως φάνηκε και στους αγώνες με την Φιορεντίνα).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Γκαγκάτσης στο Cosmote Sport 1

«Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη η κλήρωση, όμως και στον όμιλο αποδείξαμε ότι μας αρέσουν τα δύσκολα. Συνεπώς θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε για πρώτη φορά στους 16 της διοργάνωσης.

Είναι η 4η φορά που θα συμμετάσχουμε στη φάση των 32 και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σίγουρα το 13/14 το παλέψαμε και ήμασταν κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League μέσα σε μία άδεια Τούμπα. Δεν τίθεται θέμα εκδίκησης, κοιτάμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.

Νομίζω ότι βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως δεν παύει να είναι μία γερμανική ομάδα και η Bundesliga να είναι ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x