Ελλάδα

Γκαγκάτσης στον ΣΠΟΡ FM: «Έχει πέσει βαρύ στον Μητρόπουλο ότι έχασε τρεις φορές από μένα»

Στις εκλογικές ήττες που έχει υποστεί στην ΕΠΟ απέδωσε ο Βασίλης Γκαγκάτσης τη στάση του Βίκτωρα Μητρόπουλου απέναντί του. Τι είπε στον ΣΠΟΡ FM για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την κάρτα υγείας.

Οι ήττες που έχει υποστεί ο Βίκτωρας Μητρόπουλος σε εκλογές της ΕΠΟ είναι ο λόγος της στάσης που έχει απέναντι στον Βασίλη Γκαγκάτση, σύμφωνα με τον τελευταίο.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο διευθύνων σύμβουλος της Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Άποψη» εναντίον του και στα ανοιχτά δικαστικά μέτωπα που έχει.

Αναφέρθηκε λοιπόν τόσο στην υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΕΠΟ το 2005, όσο και σε αυτή της κάρτας υγείας.


Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαγκάτσης «Έφεση της Τρίτης»

Για την υπόθεση της ποινικής δίωξης όσον αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΠΟ το 2005: «Έχει πάρει τον δρόμο της. Θα το δει η ανάκριση και θα φανεί αν κατηγορούμαι. Υπάρχει βούλευμα για το οποίο έχει κατατεθεί αίτηση αναίρεσης. Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί, οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα».

Για την υπόθεση της κάρτας υγείας: «Αποδεικνύεται ότι οι μάρτυρες κατηγορίας δεν ανέφεραν το παραμικρό ούτε για τις μετρήσεις επί θητείας μου, ούτε για τα μηχανήματα που προμηθεύτηκε η ομοσπονδία. Εγώ δεν πλήρωσα μετρήσεις. Βρέθηκαν από το ΣΔΟΕ τιμολόγια 3,5 εκατ. και εγώ έδωσα 1,3 εκατ. ευρώ. Τα μηχανήματα υπάρχουν και είμαι απόλυτα βέβαιος γι’ αυτό.

Εγώ δεν έδωσα ούτε ένα ευρώ για μετρήσεις. Διότι αυτή είναι η κατηγορία, ότι δόθηκαν 250.000 ευρώ για μετρήσεις. Εγώ δεν έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Κακώς υπάρχει πολιτική αγωγή για όσους βρίσκονταν στην ΕΠΟ μέχρι το 2008. Αν κάποιος δει τα στοιχεία της δικογραφίας, θα καταλήξει σε αυτό που λέω εγώ. Απορώ πώς δεν το είδε η πολιτική αγωγή και ελπίζω ότι θα το δει στην πορεία της δίκης.

Άλλοι έπρεπε να βρίσκονται κατηγορούμενοι, αυτοί που έβαζαν τις υπογραφές τους κάτω από το δελτίο υγείας χωρίς να έχουν εξεταστεί οι παίκτες. Εγώ έπαιζα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο 14 χρόνια και είχα δελτίο υγείας χωρίς να έχω πατήσει ποτέ σε γιατρό»
.

Για δημοσίευμα της εφημερίδας «Άποψη» σχετικά με το κώλυμα ψήφου του γιου του στη Σούπερ Λίγκα: «Δεν έχει καταλάβει κάτι ο κ. Μητρόπουλος. Ότι εκεί οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ αλλάζουν όποτε το θελήσουν οι ΠΑΕ. Κανένα απολύτως κώλυμα δεν υπάρχει. Αν θέλει, να πάει να προσφύγει στα αρμόδια όργανα και να πάρει απαντήσεις. Δεν είναι αθλητικό σωματείο, αλλά συνεταιρισμός, οπότε και πρόσωπο με συγγένεια α’ βαθμού μπορεί να ψηφίσει. Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση».

Για τις σχέσεις του με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο: «Δεν ήμουν ποτέ συνεργάτης του Βίκτωρα Μητρόπουλου. Μου έχει κάνει 14 μηνυτήριες αναφορές. Προφανώς εκτιμά ότι τρεις φορές που κατέβηκε αντίπαλός μου και έχασε ήταν πολύ βαρύ γι’ αυτόν».

Για το αν θα έπρεπε να παραιτηθεί για ηθικούς λόγους επειδή εκκρεμούν διώξεις σε βάρος του: «Αν ενοχλούνταν οι πρόεδροι των ΠΑΕ, θα μου ζητούσαν να παραιτηθώ. Δεν μου το έχει ζητήσει κανείς. Εμένα μου ζήτησαν να κάνω μια δουλειά. Όταν καταδικαστώ -που δεν θα γίνει ποτέ- τότε θα υπάρχει ηθικό κώλυμα. Οι άνθρωποι με εξέλεξαν για να κάνω μια συγκεκριμένη δουλειά Δεν καταλαβαίνω αυτή τη σπουδή για να φύγω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x