Europa League

Γκαγκάτσης: «Υποχρέωση μας να μπούμε στους ομίλους του Europa League»

Μοναδικός σκοπός για τον ΠΑΟΚ είναι η κλήρωση στους ομίλους του Europa League, κάτι που τόνισε και ο αντιπρόεδρος του «δικεφάλου» Μάκης Γκαγκάτσης που βρέθηκε στη Νιόν.

Στην κάμερα του OTE TV μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, που τόνισε ότι θα είναι αποτυχία αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να μπει στους ομίλους του Europa League.

Μάλιστα, ο παράγοντας του ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε υποχρέωση την παρουσία του «δικεφάλου του Βορρά» στους ομίλους της διοργάνωσης.

«Ήταν μια θετική κλήρωση. Είναι ένα ταξίδι λίγο δύσκολο, αλλά πιστεύω θα προκριθούμε. Σίγουρα, όποιος είδε το ματς της Τετάρτης με τον Άγιαξ καταλαβαίνει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος. Περιμέναμε να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν τα καταφέραμε. Μείναμε έξω από ένα πέναλτι και από ένα σουτ που έκανε ο Άγιαξ στο παιχνίδι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μας προβλημάτισε και μας απογοήτευσε το αποτέλεσμα και όχι η εμφάνιση. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι. Είναι υποχρέωσης μας να προκριθούμε στους ομίλους» ανέφερε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Τιφλίδας και την πρόκριση πρόσθεσε: «Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό θα είναι αποτυχία. Δεν αρκούν μόνο οι επενδύσεις για να πάει καλύτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χρειάζονται και άλλα πράγματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα ήταν 6η στην κατάταξη και τώρα είναι 15η Πέμπτη. Φταίνε αρκετοί παράγοντες που έπαιξαν ρόλο σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x