Κύπελλο Ελλάδας

Γκάλο: «Ευτυχώς, τα καταφέραμε»

Στην ανακούφιση που αισθάνθηκε μόλις έληξε το ματς με την ΑΕΛ και η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου για τρίτη σερί χρονιά αναφέρθηκε ο Φερνάντο Γκάλο μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ τόνισε πως προσπάθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος και περιμένει δύσκολο τον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, λόγω της ποιότητας των δύο φιναλίστ, δίνοντας σύνθημα για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά: «Είναι αλήθεια ότι θέλαμε μια πιο εύκολη νίκη, όσο δεν ερχόταν το γκολ προσπαθούσαμε περισσότερο, στο τέλος ευτυχώς τα καταφέραμε, μπήκε το γκολ. Θέλαμε οπωσδήποτε να είμαστε στον τελικό, όμως τώρα ξεχνάμε το Κύπελλο, γιατί έχουμε ένα σημαντικό ματς μπροστά μας την Κυριακή με τον Λεβαδειακό, προκειμένου να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Δύσκολο παιχνίδι θα είναι με τον ΠΑΟΚ, δύο πολύ δυνατές ομάδες, να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι, γιατί θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Όμως, τώρα πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι πρωταθλήματος που έχουμε μπροστά μας, ώστε να το κατακτήσουμε και μετά ναι, θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον τελικό Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ, μετά την επάνοδό της στην πρώτη κατηγορία, "μεγαλώνει" και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, τα έχουμε δώσει όλα. Η φετινή χρονιά είναι πάρα πολύ καλή για την ΑΕΚ και, ναι, μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x