Stoiximan Super League

Γκάλο: «Η ευθύνη για φέτος βαραίνει κατά 90% τους ποδοσφαιριστές»

Το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για την κακή φετινή πορεία της ΑΕΚ βαραίνει τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», όπως παραδέχθηκε ο Ροντρίγκο Γκαλό.

Δηλώσεις του Ροντρίγκο Γκάλο φιλοξενεί το τελευταίο match programme της ΑΕΚ για φέτος ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (28/05, 20:30).

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της «Ένωσης» παραδέχθηκε πως η ευθύνη για την κακή αγωνιστική εικόνα του «δικέφαλου» τη φετινή σεζόν βαραίνει κατά 90% τους ποδοσφαιριστές ωστόσο εξέφρασε την άποψη πως οι τρεις αλλαγές προπονητών, έπαιξαν τον ρόλο τους και επηρέασαν τους παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά τα λόγια του 30χρονου παίκτη:

Συνέντευξη του Ροντρίγκο Γκάλο φιλοξενεί το τελευταίο official match programme της χρονιάς της ΠΑΕ ΑΕΚ για το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Ο Βραζιλιάνος μπακ της Ενωσης δηλώνει ότι «στο ματς με τον ΠΑΟΚ υπάρχει για εμάς μόνο η νίκη αλλά θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε», εκφράζει την ευχή με την ανανέωση του συμβολαίου του «να ζήσω πρωταθλήματα με την ΑΕΚ» και απαντά στο ερώτημα για τον αγωνιστικό απολογισμό της σεζόν και τις συνεχόμενες μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας: «Είχαμε τρεις αλλαγές προπονητών στη διάρκεια της χρονιάς, κάτι που σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο, που μπορεί να συμβεί σε μία ομάδα. Μπορεί να μας επηρέασε, αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές ήμασταν μαζί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θεωρώ πως για ό,τι συνέβη η ευθύνη κατά 90% βαραίνει εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x