Stoiximan Super League

Γκαλτιέ: «Μου τηλεφώνησε ο Μοντέστο»

Στην αποκάλυψη πως στις αρχές Μαΐου είχε επαφές με τον Φρανσουά Μοντέστο προκειμένου να έρθει στον Ολυμπιακό, αποκάλυψε ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Τις επαφές που είχε με την διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο, επιβεβαίωσε ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο Γάλλος προπονητής, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Σεντ Ετιέν μετά το τέλος της φετινής σεζόν, βρισκόταν για καιρό στη λίστα των ερυθρολεύκων και μάλιστα αποκάλυψε πως στις αρχές Μαΐου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή των Πειραιωτών, Φρανσουά Μοντέστο.

Ωστόσο εκείνη την περίοδο το μέλλον του ήταν βρισκόταν σε δεύτερη μοιρα καθώς είχε προγραμματίσει να κάνει μία επέμβαση στο ισχίο.

«Ο Φρανσουά Μοντέστο, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, τον οποίο ήθελα να φέρω στη Σεντ Ετιέν όταν ακόμα ήταν αμυντικός της Μονακό, μου τηλεφώνησε στις 3 Μαΐου και μου έκανε γνωστό ότι ο πρόεδρός του με ήθελε εκεί» ήταν τα λόγια του Κριστόφ Γκαλτιέ ο οποίος πρόσθεσε«του εξήγησα ότι ήταν πολύ νωρίς για να αποφασίσω κάτι σχετικά με το μέλλον μου. Θα μπω στο νοσοκομείο στις 28 του μήνα για να πραγματοποιήσω την χειρουργική επέμβαση στο ισχίο την επόμενη μέρα. Αυτή η επέμβαση είχε προγραμματιστεί είτε εμένα στη Σεντ Ετιέν είτε όχι. Αυτό δεν θα με αποτρέψει από το να επανέλθω στα καθήκοντά μου μετά από τρεις ή τέσσερις εβδομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x