Ισπανία

Γκαμεϊρό: «Ήθελα από την αρχή την Ατλέτικο»

Το νέο απόκτημα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κέβιν Γκαμεϊρό, τόνισε πως η μεταγραφή του στους «ροχιμπλάνκος» ήταν κάτι που επιθυμούσε διακαώς εξ' αρχής, ενώ μίλησε και για τους στόχους που έχει θέσει.

Μετά από ένα «σίριαλ» αρκετών εβδομάδων και πολλών προτεινόμενων ονομάτων, ο Κέβιν Γκαμεϊρό από τη Σεβίλλη ήταν ο «εκλεκτός» του Ντιέγκο Σιμεόνε για την επιθετική γραμμή της ομάδας του.

«Έδειξε (σ.σ ο Σιμεόνε) ότι ξέρει τις δυνατότητες μου, και πιστεύω ότι μπορώ να προσαρμοστώ και να γίνω ακόμα πιο … επιθετικός. Θέλει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Με τον Γκριζμάν δεν έχω μιλήσει ακόμα, αλλά θα τον συναντήσω όπως και το υπόλοιπο γκρουπ. Στο μυαλό μου, ήταν όλα πολύ ξεκάθαρα. Ήθελα από την αρχή να πάρω μεταγραφή στην Ατλέτικο», ήταν τα λόγια του Γάλλου μετά την παρουσίαση του.

«Είμαι εδώ για να κερδίσω τίτλους, το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα Ισπανίας. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την νέα μου ομάδα μέσα από το παιχνίδι μου και τα γκολ μου», πρόσθεσε ο 29χρονος σέντερ φορ.

Η Ατλέτικο ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της στις 21 Αυγούστου κόντρα στην Αλαβές εντός έδρας, ενώ ο Γκαμεϊρό θα επιστρέψει ως αντίπαλος στη Σεβίλλη στις 23/10.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x