Το γεγονός ότι ανά χρονικά διαστήματα απόλαυσε την απόδοση της ομάδας του παραδέχθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, τονίζοντας ότι στο αποψινό ματς οι παίκτες του μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιάζει τα δικά του «θέλω»:

«Πάντα πιστεύω αυτό που λέγεται ότι ένας προπονητής που έρχεται σε μία ομάδα χρειάζεται πάντα με 5-6 μήνες. Όμως εγώ από τώρα με τους συνεργάτες μου προσπαθώ να συγκεντρώσουμε την ομάδα και να παρουσιάσουμε βελτίωση. Είμαι ευχαριστημένος από τα όσα έχω δει μέχρι στιγμής».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος στα επόμενα παιχνίδια:
«Έρχονται σχετικά σύντομα αυτά τα παιχνίδια, βρισκόμαστε εδώ και δύο εβδομάδες. Είναι λίγος ο χρόνος, αλλά προσπαθούμε να δουλέψουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε σε αυτά τα ματς. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, θα τα δίνουμε όλα. Πάντα θα κοιτάμε να προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε».

Για το αν έχει άλλα κέρδη ο Ολυμπιακός από τη νίκη:
«Εγώ είχα αρκετές στιγμές που απόλαυσα το ματς και έτσι όπως έπαιξε η ομάδα. Το ποδόσφαιρο υπάρχει για αυτόν τον λόγο. Για να προσφέρεις απόλαυση στον κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές είναι σαν ηθοποιοί και πρέπει να έχουν καλή απόδοση. Άδικο το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε κι άλλα γκολ. Είναι ένα απολαυστικό θέαμα. Με ικανοποιεί και είναι ο στόχος μας».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ