Κύπελλο Ελλάδας

Γκαρθία: «Είμαι ενθουσιασμένος από τις πρώτες μέρες μου στον Ολυμπιακό»

Στις πρώτες του εντυπώσεις από την μέχρι τώρα παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πλατανιά.

Στις πρώτες του εντυπώσεις από την μέχρι τώρα παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πλατανιά.

Ο Ισπανός τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος σε όλα από τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας αλλά και τον Μιραλάς...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρθία στη συνέντευξη Τύπου για:

Το παιχνίδι με Πλατανιά και την πρώτη του παρουσία:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στον σύλλογο από το πως με έχουν υποδεχθεί. Είμαι ενθουσιασμένος και χαίρομαι από το πως έχουν πάει οι μέρες στην ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε σε ματς Κυπέλλου και τέτοια ώρα και εργάσιμη ημέρα.

Τη νίκη και τις πρώτες του εντυπώσεις:

Λοιπόν ήταν ένα ματς όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε δράση παίκτες που έχουμε δει λιγότερο. Είδαμε πάνω κάτω ό,τι περιμέναμε. Είμαστε χαρούμενοι γιατί μετά από 2 ημέρες προπονήσεων προσπάθησαν και έκαναν ό,τι τους ζητήσαμε και ό,τι δουλέψαμε.

Τον Μιραλάς:

Είναι ένας παίκτης που ήρθε εδώ για να παίζει σε ομάδα που ξέρει καλά και που ο κόσμος τον αγαπάει. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά του, τη νοοτροπία του και την φυσική του κατάσταση και γι' αυτό έπαιξε σήμερα.

Το σύστημα που χρησιμοποίησε σήμερα και τις πρώτες αλλαγές:

Είναι λίγο-πολύ το «πως» θέλω να παίζουμε. Πάντα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των παικτών μας και τον αντίπαλο. Θέλουμε να παίζουμε στην αντίπαλη περιοχή. Είχαμε και κάναμε πολλές φάσεις σήμερα για γκολ. Το σχήμα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που είχε πριν η ομάδα αλλά η ιδέα είναι αυτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x