Stoiximan Super League

Γκαρθία: «Ξεχάστε την Τούμπα, έχουμε Παναθηναϊκό»

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αφήσει στην άκρη τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και τα όσα ακολούθησαν, κάνοντας focus στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Όσκαρ Γκαρθία να δίνει το σύνθημα.

Στροφή στον Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του -τουλάχιστον προς το παρόν- τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, αλλά και το… post game με τον ΠΑΟΚ και να αφοσιωθεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Πάνω σε αυτό το πρίσμα κινήθηκε και η ομιλία του Όσκαρ Γκαρθία στην προπόνηση της Τετάρτης, δείχνοντας να αντιλαμβάνεται απόλυτα τις ιδιαιτερότητες που έχει το προσεχές παιχνίδι και το ότι πρόκειται για το ελληνικό… clasico. Διότι, παρά το γεγονός ότι το «τριφύλλι» κινείται κάτω από τα δικά του στάνταρ -λόγω φυσικά των μεγάλων δυσκολιών που υπάρχουν-, τα ντέρμπι «αιωνίων» είναι πάντα μια άλλη ιστορία.

«Αφήνουμε πίσω μας ό,τι έγινε στην Τούμπα και κοιτάμε να πάμε δυνατά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί σε αυτό το ματς, γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι είναι ένα ντέρμπι που πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε», είναι το… «ζουμί» των όσων ανέφερε ο Όσκαρ Γκαρθία, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x